(Junior) Software Engineer Machinebouw (IJlst en internationaal, 32 – 40 uur)

 

Innovatieve oplossingen bedenken voor productieautomatisering door het ontwerpen van maatwerk machines, tot aan complete productielijnen met robots voor klanten wereldwijd. Dat is werken bij Autonational.

 

Onder leiding van de Senior Software Engineer ga je softwaretoepassingen ontwerpen voor klant specifieke machines, servobesturingen en service op het gebied van speciaal machinebouw. Je denk mee over haalbare softwarematige oplossingen en werkt tekeningen van installaties, apparaten en constructies uit tot en met detailengineering. Regelmatig ga je naar onze klanten toe om te helpen bij het opleveren van nieuwe machines, voor service of het verhelpen van storingen.

 

Wat ga je doen?

 

  • Je ontwerpt hardware, schrijft software en ontwikkelt specificaties en softwaretoepassingen. Deze ga je ook testen en implementeren.
  • Samen met de (Sr.) Software Engineer beheer je de gestandaardiseerde software.
  • Je assisteert op onze eigen productieafdeling tijdens assemblage van machines en productielijnen
  • Je bent betrokken bij het testen en het inbedrijfstellen van de gerealiseerde soft- en hardware ontwerpen.
  • Je traint en instrueert collega’s en gebruikers m.b.t. het gebruik van de ontwikkelde hard- en software.
  • Onder leiding van (Sr.) Software Engineers verhelp je storingen, zowel intern als bij de klant op locatie.

 

Wat bieden wij?

 

Je komt te werken in een gezellig bedrijf in IJlst waar we met 35 collega’s klanten bedienen over de hele wereld. Deze klanten produceren veelal composietonderdelen voor uiteenlopende toepassingen waarbij wij hen helpen met de automatisering van hun productieproces. Doordat we een klein bedrijf zijn en maatwerk leveren, is er veel ruimte voor eigen initiatief en dit moet uiteraard bij je passen.

Natuurlijk bieden we je een goed salaris, tussen de € 2.250 en € 3.500 bruto afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. De overige arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld en hierover informeren we je graag tijdens jouw sollicitatiegesprek.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding industriële automatisering of vergelijkbaar.
  • Je vind het leuk af en toe te reizen en klanten enkele dagen op locatie te ondersteunen.

 

Enthousiast?

Heb je vragen, bel, app of mail met Teije Velds via +31657 310130 of . Je sollicitatie kun je ook naar dit adres mailen.