(Junior) Werktuigbouwkundig Tekenaar/Constructeur machinebouw (IJlst en internationaal, 32 – 40 uur)

 

Innovatieve oplossingen bedenken voor productieautomatisering door het ontwerpen van maatwerk machines, tot aan complete productielijnen met robots voor klanten wereldwijd. Dat is werken bij Autonational.

Ben je een startende of ervaren tekenaar/constructeur? In beide gevallen gaan we graag met je in gesprek. Als tekenaar/constructeur ga je machineonderdelen ontwerpen en tekenen voor klant specifieke machines voor de composieten industrie. Je denkt mee over haalbare technische oplossingen en werkt tekeningen van installaties, machines en constructies uit tot en met de detailengineering.

 

Wat ga je doen?

 

  • Je bedenkt concepten voor efficiënte en praktische oplossingen/verbeteringen voor zowel nieuwe als bestaande machines in overleg met de project manager;
  • Je maakt 3D ontwerpen en 2D tekeningen van de te leveren machines in PTC Creo Elements/Direct
  • Je maakt sterkte- en capaciteitsberekeningen;
  • Je controleert tussentijds de ontwerpen op algemene norm- en regelgeving;
  • Je ondersteunt bij het montagetraject met samenstelling- en werkplaatstekeningen;
  • Je levert een bijdrage aan vooronderzoeken en haalbaarheidsstudies;

 

 

Wat bieden wij?

 

Je komt te werken in een gezellig bedrijf in IJlst waar we met 35 collega’s klanten bedienen over de hele wereld. Deze klanten produceren veelal composietonderdelen voor uiteenlopende toepassingen, waarbij wij hen helpen met de automatisering van hun productieproces. Doordat we een klein bedrijf zijn en maatwerk leveren, is er veel ruimte voor eigen initiatief en dit moet uiteraard bij je passen.

Natuurlijk bieden we je een goed salaris, tussen de € 2.400 en € 3.700 bruto afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. De overige arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld en hierover informeren we je graag tijdens jouw sollicitatiegesprek.

 

Wie ben jij?

 

  • Je hebt een hbo of universitaire studie op het gebied van werktuigbouwkunde afgerond.
  • Je vind het leuk af en toe te reizen en klanten enkele dagen op locatie te ondersteunen.

 

 

Enthousiast?

 

Heb je vragen, bel, app of mail met Teije Velds via +31 6 5731 0130 of . Je sollicitatie kun je ook naar dit adres mailen.